میوههای خوشمزه و ترد سیب یکی از محبوبترین و مورد علاقهترین محصولاتی است که افراد مراقب سلامتی به مفهوم «سلامتی ثروت است» اعتقاد راسخ دارند.
سیب سبز گرنی اسمیت میوه شگفت انگیز در واقع مملو از مواد مغذی گیاهی غنی است که در معنای واقعی برای سلامتی و تندرستی مطلوب ضروری است.
برخی از آنتی اکسیدان های اثبات شده موجود در سیب دارای خواص ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماری هستند و در نتیجه، این ضرب المثل را که “یک سیب در روز پزشک را دور نگه می دارد” کاملاً توجیه می کند.
سیب از درختی با اندازه متوسط متعلق به خانواده Rosaceae به دست می آید.
تصور می شود که درخت سیب وحشی از رشته کوه های غنی از مواد معدنی قزاقستان سرچشمه گرفته باشد.
امروزه، کشت آن در بسیاری از نقاط جهان، از جمله ایالات متحده، به عنوان یک محصول تجاری عمده ترویج می شود.
میوه سیب به شکل بیضی یا گلابی است. پوست بیرونی آن بسته به نوع رقم در رنگها و رنگهای مختلف وجود دارد.
در داخل، خمیر ترد و آبدار آن سفید مایل به کرم است و ترکیبی از طعم ملایم شیرین و ترش دارد. دانه های آن طعم تلخی دارند و بنابراین غیرقابل خوردن هستند.
صدها نوع سیب که برای سفره یا دسر و مقاصد پخت و پز استفاده می شود در ایالات متحده و در سراسر جهان رشد می کنند.
سیب های پخت و پز نسبت به انواع دسر بزرگتر، تردتر و تردتر هستند.
سیب سرشار از مواد مغذی گیاهی آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها و پلی فنولیک ها است. کل قدرت آنتی اکسیدانی اندازه گیری شده (ارک ORAC) 100 گرم میوه سیب 5900 TE است.
میوه سیب حاوی مقادیر خوبی از ویتامین C و بتا کاروتن است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان طبیعی قوی است.
مصرف غذاهای غنی از ویتامین C به بدن کمک می کند تا در برابر عوامل عفونی مقاومت کند و رادیکال های آزاد مضر و پیش التهابی را از بدن پاک کند.